< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Pašvaldība izsniedz pārtikas pakas un maskas

Pašvaldība izsniedz pārtikas pakas un maskas

2020-11-11, 09.18

7.–12. klašu audzēkņi tagad mācās attālināti, tāpēc Ventspils novada pašvaldības deputāti ārkārtas domes sēdē pieņēma lēmumu 95 skolēniem no trūcīgajām, maznodrošinātajām un daudzbērnu ģimenēm, kuri, apmeklējot skolu, saņem brīvpusdienas, piešķirt pārtikas pakas 30 eiro vērtībā. Tās domātas trim nedēļām, bet, kā norāda domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, nākamajā domes sēdē, visticamāk, tiks lemts par paku izsniegšanu turpmākajam periodam – kamēr mācības notiks attālināti.

Tāpat pašvaldībā pieņemts lēmums bez maksas izsniegt divas daudzkārt lietojamās maskas 361 trūcīgajai un maznodrošinātajai personai. Maskas izdalīt uzticēts Sociāla dienesta darbiniekiem. Ar maskām ir nodrošināti arī pedagogi un pārējie darbinieki, kuri strādā izglītības iestādēs. Sejas un mutes aizsarglīdzekļi izsniegti skolēniem, kas sasnieguši 13 gadu vecumu.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm