< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Tārgales pamatskolā veiks vērienīgus būvdarbus

Tārgales pamatskolā veiks vērienīgus būvdarbus

2021-02-15, 09.07

2020. gada 11. novembrī LAD Ziemeļkurzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde apstiprināja Ventspils novada pašvaldības projektu “Izglītības, kultūras vietas pārbūve un vides pieejamības nodrošināšana Tārgalē” Nr. 20-08-FL04-F043.0203-000001 EJZF līdzfinansējuma saņemšanai.

Projekta mērķis ir uzlabot vietējo iedzīvotāju, jo īpaši sociālās atstumtības riska grupu dzīves kvalitāti, nodrošināt Baltijas jūras piekrastes zvejas un jūras kultūras mantojuma saglabāšanu, popularizēšanu un pieejamību, kā arī vairot izpratni par Baltijas jūras piekrastes un iekšējo ūdeņu bagātībām un daudzveidību, zvejniecības vēsturi un vērtībām un stiprināt iedzīvotāju piederības apziņu un lepnumu par savu novadu un tā vērtībām.

Projekta gaitā Tārgales pamatskolā izbūvēs liftu telpu pieejamības nodrošināšanai visām personu grupām, pārbūvēs apkures sistēmu, atjaunos gaiteņus, kā arī tiks veikti skolai pieguļošās teritorijas labiekārtošanas darbi, bērnu rotaļu laukuma izveide un āra nojumes būvniecība. Skolas 1. stāvā projekta ieviešanas laikā ierīkos telpas jūras un zvejas kultūras mantojuma ekspozīcijas izveidei.

2021. gada 8. februārī starp pašvaldību un SIA “Pilsbūve” ir noslēgts līgums par minēto būvdarbu veikšanu. Kopējās būvdarbu izmaksas ir 462 448,62 eiro, no kuriem Eiropas Jūrlietu uz zivsaimniecības fonds līdzfinansē 106 630,15 eiro. Ventspils novada pašvaldība būvdarbu veikšanai ir atvēlējusi 355 818,47 eiro lielu līdzfinansējumu. Paredzams, ka būvdarbus objektā uzsākts ne vēlāk kā 1. aprīlī un pabeigs līdz 31. jūlijam.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm